Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Motorhoes DS Covers Delta

10% sale
Productomschrijving
Motorhoes DS Covers Delta De Delta is het basis buiten motorhoes van DS Covers. Gemaakt van duurzaam  300D polyester  en daardoor ideaal voor intensief en langdurig gebruik. De Delta is niet gevoerd maar voorzien van een sterke waterdichte coating met naden zijn voorzien van anti watertape. Hierdoor heeft water geen kans om binnen te dringen. ...

Motorhoes DS Covers Delta

De Delta is het basis buiten motorhoes van DS Covers. Gemaakt van duurzaam  300D polyester  en daardoor ideaal voor intensief en langdurig gebruik. De Delta is niet gevoerd maar voorzien van een sterke waterdichte coating met naden zijn voorzien van anti watertape. Hierdoor heeft water geen kans om binnen te dringen.  Ten hoogte van de uitlaatposities is de hoes voorzien van hittebestendige panelen, waardoor de hoes na het motorrijden snel over de motor is te plaatsen. De panelen zijn hittebestendig tot 150 °C.  Aan de bovenzijde is de hoes voorzien van ventilatieflappen om condensatie zoveel mogelijk te voorkomen. Tevens is motorhoes is voorzien van slot gaten, hierdoor kan een kettingsloten doorgehaald worden om diefstal van de hoes te voorkomen. De Delta motorhoes is leverbaar in 4 maten en past over vrijwel alle motoren. Voor motoren met een topkoffer heeft DS Covers de  Motorhoes DS Covers Alfa voor motor met Topkoffer 

Eigenschappen : 

 • Optimale bescherming tegen regen, stof, UV en vorst
 • Ventilatie tegen condensvorming
 • Slotgaten ter voorkoming van diefstal
 • Elastische zoom voor perfecte omsluiting
 • Verstelbare band met kliksluiting tegen opwaaien
 • Dubbelgestikte naden voor lange levensduur
 • Naden aan binnenzijde voorzien van anti-watertape
 • 100% water- en stofdicht
 • Materiaal: 300D polyester
 • Hittebestendig tot 150°C
 • Wordt geleverd in handige opbergzak

Meetinstructie

Bepaal de maat van de motorhoes door de lengte, breedte en hoogte van uw motor te meten en te vergelijken met de afmetingen uit de tabel hieronder. De juiste maat heeft een hoeslengte die zo’n 5-10 cm groter is dan de motorlengte. Voor een goede ventilatie adviseren we de hoes altijd tot zo’n 10-20 cm boven de grond te laten komen. Hierdoor kan er vanaf de onderzijde lucht in de hoes komen wat er door de ventilatie-openingen aan de bovenzijde weer uit kan ontsnappen. Twijfelt u tussen twee maten, kies dan de grootste van de twee. Omdat de zoom is voorzien van elastiek sluit de hoes altijd goed aan.

 LengteBreedteHoogte
Maat M203 cm89 cm120 cm
Maat L229 cm99 cm125 cm
Maat XL246 cm104 cm127 cm
Maat XXL264 cm105 cm130 cm

DS Covers Motorhoezen

DS Covers ontwikkeld hoogwaardige en duurzame beschermhoezen voor tweewielers. De sterke covers beschermen motor, scooter of fiets tegen de invloeden van regen, wind of zand en verkleinen daarbij de kans op krassen of diefstal. Gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit kenmerken DS Covers. De hoezen zijn in verschillende maten beschikbaar waardoor voor iedere tweewieler een passende beschermhoes te vinden is. Hiermee wordt een optimale beschermingsduur, en zo een zo lang mogelijke levensduur van de tweewieler verzekert.

Productspecificaties

EAN
69110503

Onlangs bekeken

DS Covers Motorhoes DS Covers Delta
DS CoversMotorhoes DS Covers Delta

Basic outdoor beschermhoes

€69,95 Incl. btw