Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Optiline Opti-Sized Universele telefoonhouder

10% sale
Productomschrijving
Optiline Opti-Sized Universele telefoonhouder ### Optiline Opti-Sized Universele Telefoonhouder: Perfecte Bescherming voor je Smartphone De **Optiline Opti-Sized Universele Telefoonhouder** biedt een veelzijdige en praktische oplossing voor het beschermen van je smartphone. Dit universele hoesje is ontworpen om zoveel mogelijk de vorm van je ...

Optiline Opti-Sized Universele telefoonhouder

### Optiline Opti-Sized Universele Telefoonhouder: Perfecte Bescherming voor je Smartphone

De **Optiline Opti-Sized Universele Telefoonhouder** biedt een veelzijdige en praktische oplossing voor het beschermen van je smartphone. Dit universele hoesje is ontworpen om zoveel mogelijk de vorm van je telefoon te volgen, waardoor het minder dik en minder omvangrijk is.

Dankzij de kabelinvoeropening kun je je telefoon eenvoudig opladen terwijl deze in de houder zit. De transparante frontfolie maakt het mogelijk om het aanraakscherm te gebruiken, zelfs wanneer je telefoon is opgeborgen. Deze folie is bevestigd met hitteafdichting, wat de weerstand tegen regen vergroot. Daarnaast zijn de ritssluitingen aan de zijkanten regenbestendig, zodat je telefoon beschermd blijft in natte omstandigheden.

Binnenin de houder vind je handige kaartvakken voor het opbergen van bijvoorbeeld je ID of bankpas. De Optiline Opti-Sized Telefoonhouder is compatibel met alle Optiline-houders, waardoor je flexibel bent in de manier waarop je je telefoon bevestigt.

Het Duo Lock snelmontagesysteem zorgt ervoor dat je je telefoon snel en veilig kunt bevestigen en verwijderen, wat ideaal is voor dagelijks gebruik. Met de **Optiline Opti-Sized Universele Telefoonhouder** heb je altijd een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing om je smartphone te beschermen, ongeacht het weer.

Eigenschappen:

 • Een universeel hoesje in displayformaat voor je smartphone
 • Volgt zoveel mogelijk de vorm van de telefoon
 • Verminderde dikte om hem minder omvangrijk te maken
 • Laad via de kabelinvoeropening op.
 • Transparante frontfolie om het gebruik van het aanraakscherm mogelijk te maken
 • Gefixeerd door middel van hitteafdichting om de weerstand tegen regen te vergroten
 • Regenbestendige ritssluitingen aan de zijkant.
 • Interne kaartvakken
 • Compatibel met alle Optiline-houders.
 • Duo Lock snelmontagesysteem
 • Maximale binnenmaat M: 70x145 mm Art: 90541
 • Maximale binnenmaat L : 80x155 mm Art: 90542
 • Maximale binnenmaat XL: 90x175 mm Art:90543
 • Andere producten van Optiline

Optiline

Optiline biedt betaalbare oplossingen om je smartphone te bevestigen op je motorfiets. Dankzij het gepatenteerde Duolock systeem bevestig jij je telefoon binnen een handomdraai op een Optiline Mount. Met de telefoonhouders van Optiline kan jij je telefoon veilig en eenvoudig bedienen op je motor, fiets of auto!

Productspecificaties

EAN
8000692905418

Onlangs bekeken

Optiline Optiline Opti-Sized Universele telefoonhouder
OptilineOptiline Opti-Sized Universele telefoonhouder

Een universeel hoesje in displayformaat voor je smartphone

€29,95 Incl. btw