Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Optiline Vibration Dampener Duolock 2.0

10% sale
Productomschrijving
Optiline Vibration Dampener Duolock 2.0 De Optiline Vibration Dampener Duolock 2.0 is een essentieel accessoire voor elke motorrijder die streeft naar comfort en veiligheid. Dit geavanceerde product is ontworpen om trillingen van je motor effectief te dempen en zo schade aan je smartphonecamera te voorkomen. Dankzij het gepatenteerde DuoLock 2.0-s...

Optiline Vibration Dampener Duolock 2.0

De Optiline Vibration Dampener Duolock 2.0 is een essentieel accessoire voor elke motorrijder die streeft naar comfort en veiligheid. Dit geavanceerde product is ontworpen om trillingen van je motor effectief te dempen en zo schade aan je smartphonecamera te voorkomen. Dankzij het gepatenteerde DuoLock 2.0-systeem blijft je telefoon stevig vastzitten, zelfs op ruw terrein. Dit systeem zorgt niet alleen voor een snel en veilig ontgrendelingssysteem, maar ook voor gemakkelijke toegang wanneer nodig.

Deze trillingsdemper is speciaal ontworpen voor alle Optiline Titan-mounts en 19 mm-kogels, waardoor je smartphone stevig en veilig bevestigd blijft zonder schade aan de camera door trillingen. De Optiline Vibration Dampener Duolock 2.0 is eenvoudig te bevestigen op bestaande Optiline Mounts van de Titan Series, zodat je snel en zonder gedoe op pad kunt.

Daarnaast biedt de dampener flexibele oriëntatiemogelijkheden; je kunt de positie van je telefoon eenvoudig wijzigen van portret naar landschap door de schroef los te draaien, de kop aan te passen en weer vast te draaien. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze trillingsdemper duurzaam en bestand tegen de zware omstandigheden van het motorrijden.

Niet alleen biedt de Optiline Vibration Dampener Duolock 2.0 functionele voordelen, maar het stijlvolle ontwerp past ook perfect bij elke motor. Voeg deze must-have accessoire toe aan je motoruitrusting en ervaar het verschil zelf!

Eigenschappen:

  • Anti Vibratie voor motor en scooter
  • Compatible met o.a: 90560 Bar, 90561 Bar Orbit, 90562 Pole, 90563 Pole Orbit, 91592 Strap, 91596 Brake, 91590 Screw Pro, 91594 Combo, 91598 U-Type Pro, 91595 Combo Pro, 91593 Donut, 91597 Stem, 91589 Stick, 91584 Custom Panigale V2/V4
  • Andere producten van Optiline

Optiline

Optiline biedt betaalbare oplossingen om je smartphone te bevestigen op je motorfiets. Dankzij het gepatenteerde Duolock systeem bevestig jij je telefoon binnen een handomdraai op een Optiline Mount. Met de telefoonhouders van Optiline kan jij je telefoon veilig en eenvoudig bedienen op je motor, fiets of auto!

Productspecificaties

EAN
8000692918081

Onlangs bekeken

Optiline Optiline Vibration Dampener Duolock 2.0
OptilineOptiline Vibration Dampener Duolock 2.0

Ontworpen om trillingen van je motor effectief te dempen

€21,95 Incl. btw