Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Putoline DX 11 Kettingspray 500 ML

10% sale
Putoline Putoline DX 11 Kettingspray 500 ML
Productomschrijving
Putoline DX 11 Kettingspray 500 ML De Putoline DX 11 Kettingspray 500 ML, een geavanceerd synthetisch smeermiddel voor kettingen, biedt een unieke waterafstotende formule. Door diep door te dringen in de kettingschakels, legt het een beschermende laag die zorgt voor optimale prestaties. Dankzij de uitzonderlijke hechting van DX 11 blijft het stevi...

Putoline DX 11 Kettingspray 500 ML

De Putoline DX 11 Kettingspray 500 ML, een geavanceerd synthetisch smeermiddel voor kettingen, biedt een unieke waterafstotende formule. Door diep door te dringen in de kettingschakels, legt het een beschermende laag die zorgt voor optimale prestaties. Dankzij de uitzonderlijke hechting van DX 11 blijft het stevig op zijn plaats, zonder af te slingeren, wat resulteert in langdurige bescherming tegen corrosie en slijtage.

Deze kettingspray gaat verder dan alleen bescherming; het vermindert ook aanzienlijk wrijving, wat de levensduur van de ketting bevordert. Bovendien staat Putoline DX 11 Kettingspray 500 ML bekend om zijn schone toepassing, waardoor het gebruiksgemak wordt gemaximaliseerd.

Speciaal ontwikkeld voor zowel open als O-/X-/Z-Ring kettingen, ongeacht of je op de weg of off-road rijdt, biedt de Putoline DX 11 kettingspray een garantie voor een hoog prestatieniveau. Met deze kettingspray ben je verzekerd van soepele kettingbewegingen en een duurzame bescherming, wat de rijomstandigheden ook mogen zijn.

Eigenschappen:

 • Synthetisch smeermiddel met waterafstotende formule
 • Diepe penetratie en beschermende laag voor optimale prestaties
 • Uitzonderlijke hechting, slingert niet af
 • Langdurige bescherming tegen corrosie en slijtage
 • Vermindert wrijving en bevordert soepele kettingbewegingen
 • Geschikt voor diverse kettingtypes en rijomstandigheden
 • Speciaal ontwikkeld voor zowel open als O-/X-/Z-Ring kettingen
 • Duurzame bescherming
 • Een hoog prestatieniveau
 • Schone toepassing
 • Andere producten

Putoline

In 1970 is Jan Put de grondlegger en naamgever van Putoline Oil. Het assortiment bestaat in die tijd uit smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen. Maar Jan heeft een passie voor MX en het assortiment wordt al snel uitgebreid met specifieke producten voor MX-motoren. In korte tijd groeit Putoline Oil uit tot een begrip. Begin jaren ’80 gaat Putoline Oil de grens over en zijn de exportactiviteiten een feit. In de jaren daarna wordt de productrange steeds verder uitgebreid en groeit het lijstje exportlanden gestaag. Inmiddels hebben we ’s werelds grootste assortiment motorfietssmeermiddelen en onderhoudsproducten én worden onze producten geëxporteerd naar bijna 40 landen!

Onlangs bekeken

Putoline Putoline DX 11 Kettingspray 500 ML
PutolinePutoline DX 11 Kettingspray 500 ML

Synthetisch smeermiddel met waterafstotende formule

€14,95 Incl. btw