Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

REV'IT! Seeflex RV13 schouder protector

10% sale
Productomschrijving
REV'IT! Seeflex RV13 schouder protector De REV'IT! Seeflex RV13 schouder protector is het nieuwste wat er bestaat op het gebied van protectie. Dit unieke materiaal is niet gevoelig voor temperatuur wisselingen, is goed geventileerd, soepel en daarnaast ook nog in staat om extreem veel energie te absorberen. Voor diegene die zijn motorkleding wil u...

REV'IT! Seeflex RV13 schouder protector

De REV'IT! Seeflex RV13 schouder protector is het nieuwste wat er bestaat op het gebied van protectie. Dit unieke materiaal is niet gevoelig voor temperatuur wisselingen, is goed geventileerd, soepel en daarnaast ook nog in staat om extreem veel energie te absorberen. Voor diegene die zijn motorkleding wil upgraden naar het hoogste niveau van protectie zijn de Seeflex protectoren daarom een uitkomst. Eventueel zijn de protectoren naar wens aan te passen door ze in vorm te knippen. De REV'IT! Seeflex RV13 schouder protector komen altijd in een set van 2 (links en rechts) Artnr. FPG045 Alle SEEFLEX ™ ledemaatbeschermers zijn gecertificeerd als CE-niveau 2.

Ze bieden betere prestaties dan CE-niveau 1, gericht op rijders die voelen dat hun rijstijl hen blootstelt aan een verhoogd risiconiveau. Met SEEFLEX™ technologie laat Rev'it! de tijd van oncomfortabele protectie in motorkleding ver achter zich. Het SEEFLEX™ concept is een synergie tussen state-of-the-art materialen en zeer vooruitstrevende constructietechnieken, die samen leiden tot een unieke combinatie van bescherming, flexibiliteit en ventilerende eigenschappen. Dankzij deze innovatieve technologie slaagden de SEEFLEX™ protectoren in alle testomstandigheden en –temperaturen probleemloos voor de zwaarste EN1621-1:2012 Level 2 impact tests.

Eigenschappen :

  • Schouderbeschermers Links en rechts
  • Voor het inbrengen in beschermzakken van compatibele kleding
  • Schouderbeschermer type B
  • EN 1621-1:2012 Niveau 2, T+ en T-

REV’IT!

Revit is in 1995 opgericht en begonnen met het maken van motorkleding. Sinds de start heeft Rev’it! steeds de lat hoger weten te leggen voor goede motorkleding. Rev’it!  maakt motorkleding voor elk type motorrijder. Daarnaast kijken ontwerpers van Revit ook goed naar de mode-trends en gebruiken dit in het ontwerpen van motorkleding. Zowel all-road motorkleding, motorrace kleding, tour motorkleding als casual leren motorkleding en kevlarjeans, Rev’it! is van alle markten thuis. Rev’it! producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit van afwerking te combineren met een betaalbare prijs. Revit heeft de licentie om Gore-Tex in hun motorkleding te verwerken voor gegarandeerd droge motorkleding.

Productspecificaties

EAN
8700001225632

Onlangs bekeken

REV IT! REV'IT! Seeflex RV13 schouder protector
REV IT!REV'IT! Seeflex RV13 schouder protector

Universele schouder protector met Level 2 goedkeuring

€31,99 Incl. btw