Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

SXP EV Disc Lock Blister + Reminder 4**** Sale

30% sale
Productomschrijving
SXP EV Disc Lock Blister Tas En Reminder 4**** Sale De SXP EV Disc Lock Blister Tas En Reminder 4**** Sale is een zeer makkelijk te gebruiken slot, waardoor een motor of scooter beveiligd kan worden tegen diefstal. Door het ART 4 keurmerk is het schijfremslot goedgekeurd voor een diefstalverzekering van scooters en brommers. Ook is het slot goedge...

SXP EV Disc Lock Blister Tas En Reminder 4**** Sale

De SXP EV Disc Lock Blister Tas En Reminder 4**** Sale is een zeer makkelijk te gebruiken slot, waardoor een motor of scooter beveiligd kan worden tegen diefstal. Door het ART 4 keurmerk is het schijfremslot goedgekeurd voor een diefstalverzekering van scooters en brommers. Ook is het slot goedgekeurd voor de meeste diefstalverzekeringen voor motoren. Informeer echter wel altijd naar de specifieke voorwaarden die de verzekeraar hanteert. Het schijfremslot is erg handig als de tweewieler voor een korte periode beveiligd dient te worden tegen diefstal. Denk hierbij aan een bezoek aan een winkel of het nuttigen van een drankje op een terras. Daarnaast kan het slot makkelijk worden meegenomen als de tweewieler niet beschikt over voldoende opbergruimte voor een kettingslot. Door het compacte formaat van het SXP schijfremslot is het slot gemakkelijk op te bergen in een jaszak. Hierdoor kan de motor of scooter op ieder gewenst moment worden beveiligd tegen diefstal. Het schijfremslot wordt standaard geleverd met een handig opbergtasje. Zo blijft de binnenkant van de jaszak schoon als de schijfrem hierin zou worden opgeborgen.
 
De beugel van het slot is gemaakt van gehard staal met een dikte van 14,5 millimeter (inclusief omhulsel 17,5 mm). Hierdoor komt het totaalgewicht op 0,8 kilogram. Dit maakt het slot erg licht en makkelijk mee te nemen. De binnenmaten van de beugel zijn als volgt: 55 millimeter lengte en 38 millimeter breedte. Kijk voor aankoop van de SXP EV Disc Lock Blister Tas En Reminder 4**** Sale altijd goed wat de maten zijn van je schijfrem, om zeker te zijn dat het slot bevestig kan worden op jouw tweewieler. Verder bestaat het slot uit een opvallende gele kleur, waardoor het slot goed zichtbaar is als deze is bevestigd op de schijfrem. Dit schrikt dieven af, maar werkt ook als handig geheugensteuntje dat de scooter of motor nog op slot staat. Als extra geheugensteun wordt het slot standaard geleverd met een reminderkabel. Deze kabel kan om het schijfremslot en het stuur van de tweewieler worden bevestigd, zodat het nog duidelijker zichtbaar is dat het voertuig op slot staat. Het slot beschikt over een handig afsluitbaar sleutelgat waardoor stof en vuil zich hier moeilijk kunnen ophopen. Dit gaat roestvorming tegen waardoor de levensduur van het slot wordt verlengd. Daarnaast wordt de SXP EV Disc Lock Blister Tas En Reminder 4**** Sale schijfremslot standaard geleverd met 2 sleutels.
 

Eigenschappen :

 • Slothuis van gehard staal
 • Bescherming tegen Lock Picking
 • Bescherming tegen doorzagen
 • Bescherming tegen hamers
 • Wordt geleverd inclusief Reminder Cable
 • Wordt geleverd inclusief opbergetui
 • 2 sleutels
 • ART 4 Sterren goedgekeurd (MBT 4163 SXP -504T Disk Lock )
 • CR-Mo U Schakel van 13mm'met PVC coating tegen beschadiging.
 • Art nr 65-81803

SXP

SXP Red Star Locks is een motorslot fabrikant die levert in verschillende kwaliteitsklasses. Op Motorkledingvoordeel.nl leveren wij alleen de motorsloten van SXP die uitgebreid in Nederland zijn gekeurd door het TNO en die zijn voorzien van kwaliteitskeurmerken. Sla de beschrijving hier dus altijd goed op na. SXP is wel vergelijkbaar met het merk ABUS dat wij ook met succes voeren als een merk met a-kwaliteit!

Productspecificaties

EAN
74181803

Onlangs bekeken

SXP SXP EV Disc Lock Blister + Reminder 4**** Sale
SXPSXP EV Disc Lock Blister + Reminder 4**** Sale

Natuurlijk ook ART 4 sterren goedgekeurd

€56,95€39,95 Incl. btw