Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

ABUS WBA 100 ART 4 grondanker

10% sale
ABUS ABUS WBA 100 ART 4 grondanker
Productomschrijving
ABUS WBA 100 ART 4 grondanker Het ABUS WBA 100 ART 4 grondanker is een ART4**** goedgekeurd anker die zowel op de muur als op de vloer kan worden gemonteerd zonder veel moeite. Bij gebruik van dit anker tezamen met een kettingslot staat de motorfiets niet alleen op slot, maar ook vast. Het is op de markt gebracht voor de motor, maar wordt ook veel...

ABUS WBA 100 ART 4 grondanker

Het ABUS WBA 100 ART 4 grondanker is een ART4**** goedgekeurd anker die zowel op de muur als op de vloer kan worden gemonteerd zonder veel moeite. Bij gebruik van dit anker tezamen met een kettingslot staat de motorfiets niet alleen op slot, maar ook vast. Het is op de markt gebracht voor de motor, maar wordt ook veelvuldig gebruikt om andere voertuigen, zoals een scooter, quad en fiets mee te beveiligen. Hierdoor wordt het voor dieven nog veel lastiger om jouw motorfiets te stelen. Het gebruik ervan is heel simpel: je steekt het slot eerst door het anker om vervolgens het slot door het wiel of frame van je voertuig te halen. Door het 4 sterren ART keurmerk is dit anker geschikt voor het afsluiten van onder andere een ALLRISK verzekering. Elke motorrijder is zich bewust van de mogelijkheid tot diefstal van zijn/haar motorfiets.

Abus is een bekend en gedegen merk in de wereld van de diefstalpreventie en vooral bekend van sterke sloten, al dan niet gecombineerd met uit de kluiten gewassen kettingen. Deze vloer- of wandbeugel dient als vast ankerpunt en vervangt dus de boom, bank of paal waaraan je de motorfiets vastlegt. De 16 mm dikke beugel van het ABUS WBA 100 ART 4 Grond Anker is vervaardigd uit speciaal gehard staal en biedt extreem hoge weerstand tegen agressieve kraakmethodes. Er kunnen kettingsloten doorgehaald worden met een maximale diameter van 7,5 cm. Het muur- en vloeranker is watervast en kan dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. Dankzij de vorm en de hoogwaardige kunststof afdekking, kan je probleemloos over het anker heen rijden zonder dat het beschadigd raakt. Het anker wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Eigenschappen:

 • Het veilige Abu Granit grondanker. Abus security level 20
 • 16mm dikke beugel beschermd tegen enorme weerstanden
 • Gewicht: 1880 gram
 • ART 4 certificering
 • Ruimte genoeg om een ketting door te verbinden
 • Inclusief bevestigingsmateriaal
 • Zowel op de muur als op de vloer
 • Geschikt voor allrisk verzekering
 • Vervaardigd uit speciall gehard staal
 • Hoogwaardige kunststof afdekking
 • Geleverd incl bevestigings materiaal
 • Andere sloten

ABUS

ABUS is een Duitse leverancier van beveiligingsproducten en fabrikant van sloten en kettingen, opgericht in 1924 en gevestigd in de stad Wetter (Ruhr) in het Ruhrgebied in Noordrijn-Westfalen. De naam ABUS is een acroniem voor August Bremicker und Söhne KG. ABUS is gespecialiseerd in veiligheidssloten voor deuren en ramen, hangsloten en sloten voor fietsen, scooters, motorfietsen, quads en boten.

Onlangs bekeken

ABUS ABUS WBA 100 ART 4 grondanker
ABUSABUS WBA 100 ART 4 grondanker

Abus is een bekend en gedegen merk in de wereld van de diefstalpreventie

€104,95 Incl. btw