Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bertoni Antifog AF152D motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni Antifog AF152D motorbril De Antifog lijn van Bertoni Eyewear heeft lenzen die zijn behandeld met een speciale hars die de condensatie-vorming op het oppervak van de lens bij het passeren van warm naar koud voorkomt. Dit maakt het dus mogelijk om altijd een perfect zicht te hebben. Licht, schokbestendig en met een uitstekende grip. Deze bri...

Bertoni Antifog AF152D motorbril

De Antifog lijn van Bertoni Eyewear heeft lenzen die zijn behandeld met een speciale hars die de condensatie-vorming op het oppervak van de lens bij het passeren van warm naar koud voorkomt. Dit maakt het dus mogelijk om altijd een perfect zicht te hebben. Licht, schokbestendig en met een uitstekende grip. Deze brillen zijn ook anti-transpirant uitgevoerd, het materiaal is comfortabel. De Antifog lijn van Bertoni heeft frames en lenzen uitgevoerd in polycarbonaat om in elke stijl te passen. De historische bestseller van Bertoni de AF152D motorbril heeft anti-condens en anti-kras lenzen. Met een gewicht van slechts 20 gram en 2,2 mm dikke lenzen van polycarbonaat, garandeert de Bertoni Antifog AF152D motorbril een unieke weerstand. De zachte pootjes, dun en recht laten een gemakkelijke pasvorm toe binnen de helmen, zonder het risico van breuk.

Eigenschappen :

 • Antifog coating
 • Frame buiging 10 graden
 • Polycarbonaat materiaal
 • Gewicht 22 gram
 • Sterke polycarbonaat lens met een dikte van 2,2 mm
 • Perfecte en ook comfortabele pasvorm onder de helm
 • Winddichte sportzonnebril met een anticondens-lens
 • 100 % UV-bescherming
 • Optische ondersteuning beschikbaar en ook inbegrepen
 • Beschermt de ogen tegen wind en slecht weer
 • Verbeterd het zicht

Bertoni Eyewear

Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motor te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er daarnaast een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben bovendien de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en de polariserende Bertoni lenzen bieden bovendien extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV stralen.

Productspecificaties

EAN
8033706252284

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni Antifog AF152D motorbril
BertoniBertoni Antifog AF152D motorbril

Altijd perfect zicht en comfort

€39,00 Incl. btw