Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bertoni Polarized P1000A motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni Polarized P1000A motorbril Tijdens het rijden op o.a. de motor veroorzaken water, sneeuw, glas, overige voertuigen etc. reflecties. Dit werkt als een soort spiegel en versterkt daardoor de intensiteit. Zeer hinderlijk, gevaarlijk  en bovendien schadelijk voor de ogen. Bertoni Polarized P1000A motorbril kent de oplossing! Goede oog protect...

Bertoni Polarized P1000A motorbril

Tijdens het rijden op o.a. de motor veroorzaken water, sneeuw, glas, overige voertuigen etc. reflecties. Dit werkt als een soort spiegel en versterkt daardoor de intensiteit. Zeer hinderlijk, gevaarlijk  en bovendien schadelijk voor de ogen. Bertoni Polarized P1000A motorbril kent de oplossing! Goede oog protectie tegen reflectie of schittering is daarom zeer belangrijk voor motorrijders. Polariserende lenzen zijn de perfecte oplossing tegen dit probleem doordat ze de schadelijke stralen sterk reduceren. Daglicht verplaatst zich in 3 dimensies, terwijl polariserend licht zich in 2 richtingen verplaatst namelijk horizontaal en verticaal. Verticaal licht geeft belangrijke informatie voor het menselijke oog. Het laat ons de kleuren en contrasten zien, terwijl horizontaal licht optische onrust veroorzaakt zoals schittering. De unieke polariserende lenzen blokkeren het horizontale licht. Niet het kleinste voordeel; de gepolariseerde lens-technologie van de Bertoni Polarized P1000A motorbril versterkt de contrasten om de perceptie van de kleuren te verbeteren, dit is niet alleen geweldig voor het veilig rijden, maar het ontspant bovendien de ogen.

Andere brillen 

Eigenschappen :

 • Polariserende lens
 • Frame buiging 8 graden
 • TPX materiaal
 • Grip op de uiteindes van de pootjes
 • Gewicht 20 gram
 • Waterafstotend
 • Anti statisch- en vuilwerende coating
 • Lens gepolariseerd smoke cat 3
 • Materiaal lens: triacetaat
 • Goedgekeurd volgens norm: EN1836:2007
 • Art : P1000A

Bertoni Eyewear

Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motor te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er daarnaast een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben bovendien de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en de polariserende Bertoni lenzen bieden bovendien extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming tegen UV stralen.

Productspecificaties

EAN
8033706253601

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni Polarized P1000A motorbril
BertoniBertoni Polarized P1000A motorbril

Goedgekeurd volgens norm: EN1836:2007

€69,90 Incl. btw