Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bike Lift paddockstand achter

10% sale
Bike lift Bike Lift paddockstand achter
Productomschrijving
Bike Lift paddockstand achter Stevige paddockstand van het merk BikeLift. De paddockstands zijn geschikt voor gebruik met een normale achterbrug met en zonder bobbins. Niet geschikt voor motoren met een achterbrug van ronde buizen. Ideaal om je motor eenvoudig rechtop te zetten om o.a. je ketting te smeren of je achterwiel los te halen. De Bike-...

Bike Lift paddockstand achter

Stevige paddockstand van het merk BikeLift. De paddockstands zijn geschikt voor gebruik met een normale achterbrug met en zonder bobbins. Niet geschikt voor motoren met een achterbrug van ronde buizen. Ideaal om je motor eenvoudig rechtop te zetten om o.a. je ketting te smeren of je achterwiel los te halen. De Bike-Lift is voorzien van soepel lopende nylon wielen. Deze Bike-Lift Paddockstand Achter RS-17, is ideaal om de motorfiets rechtop te stallen, schoon te maken of de ketting te smeren. Deze paddockstand wordt geleverd zonder adapters, deze dienen los mee besteld te worden. Zie gerelateerde producten voor de juiste adapters. Op optionele L-adapters wordt toegepast voor onder de brug met een rechte onderzijde. De V-adapters worden toegepast bij een achterbrug met bobbins.

Eigenschappen :

  • Paddockstand
  • Maximale breedte tussen de rubber adapter is 330mm
  • Minimale breedte tussen de rubber adapters is 280mm
  • Afhankelijk van de gekozen optie met V-adapters, L-adapters optioneel
  • Adapter (EAN: 8053288160470)
  • Super stevige en stabiele paddock
  • Goede prijs voor een goed product
  • Goed en stevig verpakt
  • Art: 6533030   RS 17

Bikelift

De producten van Bike Lift zijn van hoge kwaliteit en worden allemaal gemaakt in Italië. Bike-Lift Europe Srl, met maatschappelijke zetel in Parma en operationeel hoofdkantoor in Sanguinar di Fontanellato (PR), is een nieuwe realiteit die het historische merk Bike-Lift heeft verworven, leider in de productie van uitrusting en accessoires voor motorfietsen en uitrusting van de motorfiets werkplaats . Het merk wordt over de hele wereld gewaardeerd, door de belangrijkste motorfabrikanten en door alle internationale klanten, dankzij zijn dertig jaar ervaring, constante innovatie, aandacht voor detail en service na verkoop. Dit zijn de sterke punten die Bike-Lift Europe in staat stellen producten te leveren, zoals standaards en elektrische liften, die internationaal gewaardeerd worden om hun kwaliteit, functionaliteit en design.

Productspecificaties

EAN
8053288160470

Onlangs bekeken

Bike lift Bike Lift paddockstand achter
Bike liftBike Lift paddockstand achter

Stevige paddockstand van het merk BikeLift

€62,95 Incl. btw