Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Forcefield Pro L2K Evo Dynamic Rugprotector

10% sale
Forcefield Forcefield Pro L2K Evo Dynamic Rugprotector
Productomschrijving
Forcefield Pro L2K Evo Dynamic Rugprotector Sommige producten zijn echt anders! We verwelkomen de Forcefield Pro L2K Evo Dynamic Rugprotector die al meer dan 10 jaar aan de top van rug protectie staat. De beschermer is van beter naar geweldig ontwikkeld en is nu geëvolueerd in de "Evo". Hierbij staan optimaal comfort en de beste prestaties tegen ...

Forcefield Pro L2K Evo Dynamic Rugprotector

Sommige producten zijn echt anders! We verwelkomen de Forcefield Pro L2K Evo Dynamic Rugprotector die al meer dan 10 jaar aan de top van rug protectie staat. De beschermer is van beter naar geweldig ontwikkeld en is nu geëvolueerd in de "Evo". Hierbij staan optimaal comfort en de beste prestaties tegen een scherpe prijs centraal . Gecombineerd met NitrexEvo®, een uniek high-tec driehoekig gevormd schokabsorberend materiaal, is de Forcefield Pro L2K (Kevlar ®) rug protector ontworpen. Deze is zacht, flexibel en comfortabel  terwijl het nog steeds is voorzien van de maximale protectie tegen stoten.

De Pro L2K Evo (Kevlar®) voldoet aan, en overtreft de eisen van de CE test EN1621-2:2003 Level 2, het hoogst haalbare. NitroEvo® is bovendien voorzien van Repeat Performance Technology (RPT) dit om te verzekeren dat er ook zelfs na meerdere stoten geen verlies is van de beschermende prestaties van de protector. Het materiaal vormt zich compleet om de contouren van de rijder z’n rug om maximaal comfort te bieden. De Forcefield Pro L2K Evo Dynamic Rugprotector is daarnaast opgebouwd uit meerdere lagen die op zo’n manier gestikt en geperforeerd zijn dat  verschillende gedeeltes van de binnenlaag vrij kunnen bewegen. Deze beweging heeft een dubbele werking, het zorgt voor meer comfort en ook door de perforatie kan er lucht tussen de verschillende lagen gepompt worden wat zorgt voor een goede ventilatie.     

Specificaties :

  • Gecombineerd met NitrexEvo®,
  • Kevlar
  • CE test EN 1621-2 2003 Level 2
  • Repeat  Performance Technology (RPT)
  • Opgebouwd uit meerdere lagen.
  • Zeer goede ventilatie
  • Kleur zwart/geel
  • Leverbaar in Herenmaten S, M en L
  • Leverbaar in Damesmaten M en L
  • Art. code: 95855

Forcefield

Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben   uitgevonden, gingen wij stilaan verder met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we tegendraads gaan en de voordelen van zachte protectie versus harde protectie uit leggen. Maar, na vele jaren zijn we nu dus erkend als de originele zachte protectie fabrikant die de best presterende en comfortabele protectie maakt. 

Productspecificaties

EAN
5060247827698

Onlangs bekeken

Forcefield Forcefield Pro L2K Evo Dynamic Rugprotector
ForcefieldForcefield Pro L2K Evo Dynamic Rugprotector

Optimaal comfort en de beste prestaties

€199,95 Incl. btw