Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Forcefield Pro Sub 4K Rugprotector

10% sale
Productomschrijving
Forcefield Pro Sub 4K Rugprotector ‘s Werelds beste rug protector de Forcefield Pro Sub 4K Rugprotector is zojuist nog beter geworden! De Forcefield Pro Sub 4K is opnieuw ontworpen waardoor hij flexibeler en comfortabeler is dan ooit. Hij biedt daarnaast nog steeds de ultieme bescherming. De award winnende Forcefield Pro Sub 4 rug protector is ...

Forcefield Pro Sub 4K Rugprotector

‘s Werelds beste rug protector de Forcefield Pro Sub 4K Rugprotector is zojuist nog beter geworden! De Forcefield Pro Sub 4K is opnieuw ontworpen waardoor hij flexibeler en comfortabeler is dan ooit. Hij biedt daarnaast nog steeds de ultieme bescherming. De award winnende Forcefield Pro Sub 4 rug protector is ontworpen om grotere stoten te kunnen weerstaan dan elke andere voor motorrijders bestemde rug protector op de markt. Bij het blootstellen aan de CE test EN1621-2:2003 Level 2, bereikte de Pro Sub 4 een doorgezonden energie van slechts 3.38kN. Dit is gecertificeerd door de test specialisten van SATRA. De Pro Sub 4, geschikt voor het motorracen, straat rijden en touren, beschermt je altijd dmv het energie afvoerende materiaal Nitrex Evo®.

Dit materiaal staat ook bekend als zeer efficiënt in het absorberen van energie en is tevens flexibel en comfortabel om te dragen. De Pro Sub 4 is uitgerust met een uitneembare en wasbare buitenste beschermlaag. Hierdoor heeft de ook rijder ook de mogelijkheid  om de rug beschermer schoon en hygiënisch te houden. Doordat de protectie niet bevestigd is op de hoeken is hij zeer flexibel. Hierdoor is de Forcefield Pro Sub 4K Rugprotector comfortabeler om te dragen. Dit is een belangrijke waarde  bij het ontwerp proces van elk Forcefield product. Zoals elk ander Forcefield Body Armour® product is de Pro Sub 4 rug protector voorzien van RPT (Repeat Performance Technology). Dit RPT materiaal verzekerd je zelfs na meerdere impacts van een consistente en ook continue bescherming. Mede dankzij het winnen van een prestigieuze Motorcycle News Product van het Jaar award voor de in zijn klasse best presterende bescherming, leidt de Forcefield Pro Sub 4 de weg in de protectie voor motorrijders.

Specificaties :

 • Vernieuwd en verbeterd
 • ‘s Werelds eerste rug protector die minder dan 4kN energie doorgeeft bij het blootstellen aan de CE test EN1621-2:2003 Level 2.
 • Uitneembare en wasbare buitenlaag
 • CE Level 2 protectie - Hoogst haalbare
 • RPT (Repeat Performance Technology)
 • Comfortabel en niet-beperkend
 • Flexibel
 • Ademend
 • Vormt zich naar het lichaam
 • Verstelbare middel en schouderbanden
 • Art. code: 95854
 • Leverbaar in de maten S T/M XL

Forcefield

Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben uitgevonden, gingen wij stilaan met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we tegendraads gaan en de voordelen van zachte protectie versus harde protectie uit leggen. Maar, na vele jaren zijn we nu erkend als de orginele zachte protectie fabrikant die de best presterende en comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. 

Productspecificaties

EAN
5060247827636

Onlangs bekeken

Forcefield Forcefield Pro Sub 4K Rugprotector
ForcefieldForcefield Pro Sub 4K Rugprotector

‘s Werelds eerste rug protector die minder dan 4kN energie doorgeeft

€199,95 Incl. btw