Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel! Minimaal 11% korting op alles! Online en in de winkel!

HELD Rugprotector universeel

11% sale
Productomschrijving
HELD Rugprotector universeel De Held Rugprotector universeel is een losse rugprotector waarmee u diverse Held motorjassen kan upgraden naar een level 2 veiligheidsniveau. Voorzien van een CE level 2 certificering weet de backprotector het rug gebied maximaal te beschermen. Door het flexibele materiaal en de gedeeltelijke perforatie draagt die bove...

HELD Rugprotector universeel

De Held Rugprotector universeel is een losse rugprotector waarmee u diverse Held motorjassen kan upgraden naar een level 2 veiligheidsniveau. Voorzien van een CE level 2 certificering weet de backprotector het rug gebied maximaal te beschermen. Door het flexibele materiaal en de gedeeltelijke perforatie draagt die bovendien comfortabel.

Maattabel :

Jas   
matenHerenDames Protector
36-40XS,SDS S
42-54MDM M
56-60L-7XLDL-D2XL L

Art.9884     Geschikt voor o.a de  Held Baker leren motorjas

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine "Best Brand" in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462824867

Onlangs bekeken

Held HELD Rugprotector universeel
HeldHELD Rugprotector universeel

 Rugprotector level 2 voor diverse held motorjassen, zie maattabel

€64,95 Incl. btw