Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Rapide waterproofspray (schoen/kleding) spuitbus 400ml

10% sale
Rapide Rapide waterproofspray (schoen/kleding) spuitbus 400ml
Productomschrijving
Rapide waterproofspray(schoen/kleding) spuitbus 400ml Rapide waterproofspray(schoen/kleding) spuitbus 400ml maakt kleding en schoenen (leder, suède, nubuck en textiel) waterafstotend en vuilwerend, terwijl het materiaal zijn ademende werking behoudt. Gebruiksaanwijzing: de bus goed schudden voor gebruik. Behandeling op een droge en schone onder...

Rapide waterproofspray(schoen/kleding) spuitbus 400ml

Rapide waterproofspray(schoen/kleding) spuitbus 400ml maakt kleding en schoenen (leder, suède, nubuck en textiel) waterafstotend en vuilwerend, terwijl het materiaal zijn ademende werking behoudt.

Gebruiksaanwijzing: de bus goed schudden voor gebruik. Behandeling op een droge en schone ondergrond. De bus rechtop houden en het te behandelen voorwerp gelijkmatig op een afstand van 20 cm. inspuiten. Enkele uren laten drogen. De werking wordt door een tweede behandeling versterkt. 

Waarschuwing: Houder onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50ºC. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Eigenschappen:

  • Voor kleding en schoenen
  • Waterafstotend
  • Vuilwerend
  • Materiaal blijft ademend
  • Inhoud 400 ml
  • Afstand 20 cm
  • 2 keer behandelen
  • Rapide waterproof wash

Rapide

De producten van Rapide kenmerken zich in hun exclusieve uitstraling van verpakking, kwalitatief hoogwaardige producten met optimale resultaten in het gebruik. Wij betrekken specialisten en professionals in de sport bij het voortdurend testen van onze producten om deze altijd met kwaliteit en innovatieve verbeteringen op de markt te brengen. Vandaag de dag werken we met een professioneel team van meer dan 100 ervaren medewerkers om deze prachtige producten volgens de strengste wetgeving en eisen te produceren en op de markt te brengen. Ons bedrijf verwerkt uitsluitend hoogwaardige grondstoffen en is GMP+ gecertificeerd (ISO 22716:2007). 

Productspecificaties

EAN
8714666570198

Onlangs bekeken

Rapide Rapide waterproofspray (schoen/kleding) spuitbus 400ml
RapideRapide waterproofspray (schoen/kleding) spuitbus 400ml

Maakt kleding en schoenen waterafstotend en vuilwerend

€10,95 Incl. btw