Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Zandona Soft Active Jacket X7 Pro Bodyprotector

10% sale
Productomschrijving
Zandona Soft Active Jacket X7 Bodyprotector De Zandona Soft Active Jacket X7 Bodyprotector is 100% geproduceerd in Italië. Een Multisport veiligheidsjack samengesteld dmv een rugprotector een borst, armen en ribbenprotector. De Bodyprotector is gemaakt van zeer ventilerend 3D-textiel dat zweet naar buiten afvoert. De protector  beschermd de rugz...

Zandona Soft Active Jacket X7 Bodyprotector

De Zandona Soft Active Jacket X7 Bodyprotector is 100% geproduceerd in Italië. Een Multisport veiligheidsjack samengesteld dmv een rugprotector een borst, armen en ribbenprotector. De Bodyprotector is gemaakt van zeer ventilerend 3D-textiel dat zweet naar buiten afvoert. De protector  beschermd de rugzone tegen botsingen en biedt daarnaast een goede lendensteun. De externe plaat heeft dus een hexagonale nitril antischokstructuur (Esatech-systeem), speciaal gemaakt om hoge impactenergieën te absorberen. De interne opvulling is samengesteld uit E.V.C. (Evoluted Viscoelastic

Cells), een innovatief waterdicht anti-shockmateriaal met hoge prestaties , gewicht , dikte en  snelheid. Deze opvulling is volledig ook geperforeerd om transpiratie snel af te voeren van het contactgebied naar buiten. De middelste sluiting heeft bovendien een dubbel elastisch regelsysteem, uitstekend tegen rugklachten en ook zeer comfortabel. De rugbeschermer is comfortabel omdat hij de natuurlijke lichaamsvorm volgt. De rugbescherming beschermd dus de wervel kolom op beschermings niveau Level 2  (4,6 kN gemiddeld resultaat) volgens de EN1621-2 / 03. Daarnaast is de protector zeer comfortabel te dragen. Geschikt voor mensen met een lengte tot 1,80 meter. Tenslotte is de Zandona Soft Active Jacket X7 Bodyprotector ook zeer scherp geprijsd!

Eigenschappen  :

  • 100% geproduceerd in Italie
  • Gemaakt van zeer ademend 3D textiel
  • ESA-Tech -Systeem
  • E.V.C (Evoluted Viscoelastic Cells)
  • Bescherming niveau Level 2(4,6 KN gemiddeld resultaat)
  • Zeer comfortabel
  • Scherp geprijsd
  • Kleur Zwart/grijs/rood
  • Leverbaar in de maten S, M, L en ook XL
  • Geschikt voor mensen met een lengte tot 1,80 meter

Zandona

Zandonà's verhaal begint in 1985, gevestigd in één van de meest belangrijke industriële districten van de wereld, waar het zich specialiseerd in het ontwikkelen van plastic technologieën. In 1997 begon de studie en implementatie van de eerste 'Personal Protection Equipment' (PPE), persoonlijke protectie uitrusting. In 2001 is deze studie afgerond en vanaf dan wordt de protectie ook wereldwijd verspreid. Sinds 2001 is Zandonà een garantie van bekwaamheid en professionaliteit in het implementeren van PPE, dat exclusief ontworpen, gecertificeerd en geproduceerd word in Italië. De ervaring die hierbij verkregen is helpt het bedrijf innovatieve producten, die hoogwaardig zijn in kwaliteit en design, aan te bieden. De samenwerking met raceteams en rijders, externe designers, model makers en technici is de grootste stimulans voor Zandonà om te innoveren en technische aspecten te verbeteren. Het delen van deze ervaring draagt ook bij aan het verbeteren van het onderzoek en ontwikkelings lab, waardoor Zandonà producten dus garant staan voor excellentie in kwaliteit, prestatie, stijl en comfort.

Productspecificaties

EAN
8053259415165

Onlangs bekeken

Zandona Zandona Soft Active Jacket X7 Pro Bodyprotector
ZandonaZandona Soft Active Jacket X7 Pro Bodyprotector

Bescherming niveau Level 2(4,6 KN gemiddeld resultaat)

€239,95 Incl. btw