Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open! 11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open! 11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open!

Forcefield Pro Shirt X-V Lv.2 Air protectieshirt

8% sale
Productomschrijving
Forcefield Pro Shirt X-V Lv.2 Air protectieshirtHet Forcefield Pro Shirt X-V Lv.2 Air protectieshirt is uitgevoerd met CE2 rug- en borstbeschermers en ook met isolator 2 ledemaatpantser. Allemaal nieuw en op elk gebied verbeterd. Het nieuwe Pro Shirt X-V 2 heeft rug- en borstbeschermers CE-niveau 2,  en daarnaast  isolator CE2-pantsering in de ar...

Forcefield Pro Shirt X-V Lv.2 Air protectieshirt

Het Forcefield Pro Shirt X-V Lv.2 Air protectieshirt is uitgevoerd met CE2 rug- en borstbeschermers en ook met isolator 2 ledemaatpantser. Allemaal nieuw en op elk gebied verbeterd. Het nieuwe Pro Shirt X-V 2 heeft rug- en borstbeschermers CE-niveau 2,  en daarnaast  isolator CE2-pantsering in de armen en schouders. Nieuwe productietechnieken hebben geresulteerd in een supersterke open mesh (X Vents) die nog meer ademend maar ook superzacht en sterk is. Deze loopt ook door de hittezones en biedt ook 'pantserramen', die er niet alleen goed uitzien, maar ook zorgen voor extra ventilatie en lichtheid. De CE2 rug- en borstpantsers zijn opnieuw ontworpen en bieden nu een ongeëvenaarde flexibiliteit. Dit wordt bereikt door een uniek snijpatroon door de lagen van Forcefields eigen DRI-M-technologie (Dynamic Reactive Intelligent Materials Productcode: FF3046). Leverbaar in de maten: Small, Medium, Large, X-Large / XX-Large. Alle gepantserde kledingproducten worden nu ook in dezelfde familie ondergebracht met behulp van de 'Pro'-naam. Technologische vooruitgang in de vervaardiging van pantsers, welke steeds dunner en lichter zijn geworden en bovendien een betere bescherming bieden. Dit in combinatie met synthetische stoffen en productietechnieken, maken van het Forcefield Pro Shirt X-V Lv.2 protectieshirt echt het toppunt van bepantseringstechnologie en sportbescherming.

Specificaties :

 • Nieuwe X-ventilatieopeningen zorgen voor meer luchtstroom
 • 'Pantserramen' zorgen voor extra ontluchting
 • Lichter, ademend BeCool ™ basislaag materiaal
 • Lichter verwijderbaar pantser
 • Isolator CE2 ledematenpantser
 • Armour dikte van slechts 12 mm (CE2
 • Vernieuwde borst- en ook rugprotector onderdelen (CE2)
 • Repeat Performance Technology (RPT)
 • DRI-M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal)
 • Verkrijgbaar in de maten Small, Medium, Large, X-Large / XX-Large
 • Art. code: 95870

 Forcefield

Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben   uitgevonden, gingen wij stilaan met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we tegendraads gaan en de voordelen van zachte protectie versus harde protectie uit leggen. Maar, na vele jaren zijn we nu erkend als de originele zachte protectie  fabrikant die de best presterende en comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. Deze zijn gericht op rijders die bescherming willen, maar geen harde oncomfortabele protectie willen dragen.  Sommige leidende merken gebruiken Forcefield dus in bestaande kleding, wat de veiligheid en het comfort bevestigd. Forcefield staat voor kwaliteit, protectie en comfort. Klik hier voor al onze Forcefield producten! Staat het product wat u zoekt er niet bij? Bel of mail  ons even, wij kunnen alles van Forcefield leveren.

Onlangs bekeken

Forcefield Forcefield Pro Shirt X-V Lv.2 Air protectieshirt
ForcefieldForcefield Pro Shirt X-V Lv.2 Air protectieshirt

Vernieuwde borst- en rug protector onderdelen (CE2)

€249,95€269,95 Incl. btw