Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

ABUS Granit Extreme Plus Kettingslot ART 4

10% sale
Productomschrijving
ABUS Granit Extreme Plus Kettingslot ART 4 Het ABUS Granit Extreme Plus kettingslot is een stevig en zwaar slot die uitstekend kan worden gebruikt om een motor of scooter te beveiligen tegen diefstal. Dit motorslot biedt weerstand tegen de meest brutale kraakmethodes. Het ABUS Granit slot is met een lengte van 110, 140 en 170 centimeter perfect om...

ABUS Granit Extreme Plus Kettingslot ART 4

Het ABUS Granit Extreme Plus kettingslot is een stevig en zwaar slot die uitstekend kan worden gebruikt om een motor of scooter te beveiligen tegen diefstal. Dit motorslot biedt weerstand tegen de meest brutale kraakmethodes. Het ABUS Granit slot is met een lengte van 110, 140 en 170 centimeter perfect om jouw tweewieler te bevestigen aan een vast object. Denk hierbij aan een paal, hek of wandanker. De ART 4 goedkeuring zorgt ervoor dat je jouw motor of scooter kunt verzekeren met een allrisk dekking. Het slot voorkomt bij het op slot zetten van jouw motor of scooter dat er beschadigingen optreden, want het kettingslot is voorzien van een textielhoes.

Het ABUS slot heeft schakels met een dikte van 12 millimeter en is gemaakt van gehard staal. Hierdoor komt het totaalgewicht van het motorslot uit op 5,4 tot 6 kilogram. Het ABUS Extreme Plus slot biedt veel gebruiksgemak, omdat het over een eindschakel beschikt die meteen in het slothuis wordt vergrendeld. Er is dan ook sprake van een maximale vergrendeling van de ketting in het slothuis. Het kettingslot van ABUS heeft hierdoor een maximum protection level van 20. Verder is het slot zowel water- als stofbestendig en beschikt het over een afsluitbaar sleutelgat. Dit zorgt ervoor dat vuil en water zich niet kunnen ophopen in het sleutelgat, waardoor de kans op corrosie of verstopping afneemt.

Eigenschappen :

 • Keurmerk: ART 4
 • Toelatingsnummer: MBT 4166
 • Lengte ketting: 110cm , 140cm en 170 cm
 • Dikte schakels: 12 mm
 • Materiaal van de ketting: Gehard staal
 • Stof- en waterbestendig
 • Hoes om de ketting
 • Afsluitbaar sleutelgat
 • ABUS Maximum Protection level 20
 • Aantal sleutels: 2
 • Garantie: 2 jaar
 • Extra: Eindschakel wordt in slothuis vergrendeld

Abus

Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor het prettige gevoel van veiligheid. Als Duitse kwaliteitsfabrikant let ABUS bij zijn producten op een goede betrouwbaarheid en duurzaamheid met tegelijkertijd een eenvoudige bediening. De August Bremicker Shne KG, afgekort ABUS, heeft zich in de loop van meer dan 85 jaar van producent van traditionele hangsloten tot toonaangevend merk voor preventieve beveiligingstechnologien op gebied van huisbeveiliging en mobiele beveiliging ontwikkeld. Gekarakteriseerd door het motto Veiligheid een prettig gevoel.

Onlangs bekeken

ABUS ABUS Granit Extreme Plus Kettingslot ART 4
ABUSABUS Granit Extreme Plus Kettingslot ART 4

Verplicht voor "thuissituaties" van duurdere motoren

€269,95€308,95 Incl. btw