Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Alpine Motosafe Plug&Go oordoppen

10% sale
Productomschrijving
Alpine Motosafe Plug&Go oordoppen De Alpine Motosafe Plug&Go oordoppen zijn gemaakt van een zacht, prettig materiaal en zijn daardoor heel geschikt om te gebruiken tijdens het slapen, studeren, muziek luisteren of maken, motorrijden, tijdens het werk of bij het klussen in huis. Met de Plug&Go kun je op een gemakkelijke en goedkope mani...

Alpine Motosafe Plug&Go oordoppen

De Alpine Motosafe Plug&Go oordoppen zijn gemaakt van een zacht, prettig materiaal en zijn daardoor heel geschikt om te gebruiken tijdens het slapen, studeren, muziek luisteren of maken, motorrijden, tijdens het werk of bij het klussen in huis. Met de Plug&Go kun je op een gemakkelijke en goedkope manier je gehoor beschermen. De Alpine Motosafe Plug&Go oordoppen hebben een hoog draagcomfort en zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke ronde top, een anti-irritatie coating en een prettige pasvorm, zodat ze geschikt zijn voor elk oor. Elke verpakking bevat vijf paar oordopjes en een travel pouch. Hierin kunnen de oordopjes hygiënisch worden opgeborgen. De travel pouch kan tevens gebruikt worden als sleutelhanger. Zo heb je op elk moment van de dag je oordoppen bij de hand.

Eigenschappen:

  • Gemaakt van een zacht, prettig materiaal
  • Heel geschikt voor diverse activiteiten
  • Hoog draagcomfort
  • Gebruiksvriendelijke ronde top
  • Anti-irritatie coating
  • Prettige pasvorm
  • Oodoppen kunnen hygienisch worden bewaard
  • Travel pouch te gebruiken als sleutelhanger
  • Andere oordoppen

Alpine

Alpine Hearing Protection is in 1994 in Nederland begonnen met enkel ‘op maat gemaakte’ oordoppen voor professionele toepassingen. Inmiddels hebben we voor iedereen en ieders behoefte een oplossing. Voor nachtrust of juist nachtelijk stappen. Voor de motorrijders, muzikanten, klussers en festivalgangers. Van jong tot oud. Al onze gehoorbeschermers zijn in Nederland ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. We zijn er dan ook enorm trots op dat we  bekroond zijn met de Red Dot Design Award! 

Productspecificaties

EAN
8717154025897

Onlangs bekeken

Alpine Alpine Motosafe  Plug&Go oordoppen
AlpineAlpine Motosafe Plug&Go oordoppen

Heel geschikt voor diverse activiteiten

€7,95 Incl. btw