Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Forcefield Sport Shirt LV2 Protectieshirt

10% sale
Productomschrijving
Forcefield Sport Shirt LV2 Protectieshirt Het Forcefield Sport Shirt LV2 Protectieshirt is gemakkelijk te dragen, met bescherming voor de achterkant (CE2), borst (CE2), schouders en ellebogen (CE2). Dit is een geweldige manier om het bovenlichaam te beschermen tot een hoger niveau dan standaard bepantserde jassen, en daarnaast ook veel comfortabel...

Forcefield Sport Shirt LV2 Protectieshirt

Het Forcefield Sport Shirt LV2 Protectieshirt is gemakkelijk te dragen, met bescherming voor de achterkant (CE2), borst (CE2), schouders en ellebogen (CE2). Dit is een geweldige manier om het bovenlichaam te beschermen tot een hoger niveau dan standaard bepantserde jassen, en daarnaast ook veel comfortabeler. Een veelzijdig 'do it all'-product voor alle type motorrijders. Het Sport Shirt LV2 Protectieshirt is dus ontworpen om het Pro-assortiment met hogere specificaties aan te vullen. Uiterst comfortabel, stijlvol en ademend.

Forcefield maakt gebruik van compressie fit technologie. Het Forcefield Sport Shirt LV2 Protectieshirt is uitgerust met CE2 rug- en borst protectoren. Net als bij ons Pro-assortiment kan de drager kiezen of hij is uitgerust met Isolator CE1 of CE2 schouder- en elleboog protectie. Dit geeft meer flexibiliteit in termen van prijs en protectie. Bijvoorbeeld, een rijder die overwegend off-road rijdt in warme omstandigheden, kan heel goed voor de CE1 ledematen protector kiezen omdat deze dunner en lichter is en een meer ademend vermogen biedt. De gebruikte stof is een hoogwaardige, ademende basislaag, speciaal ontworpen voor gebruik onder normale motorkleding, of het nu casual, textiel of leer is.

Sport Range

De Sport Range is bovendien geschikt voor alle soorten motorrijders, van forenzen, café racer en retro, sportfiets, tour, adventure tot trial rijden. Dit is dus een protectieshirt voor iedereen.Tegen een prijs waarbij sommige andere merken goedkopere body protectoren aanbieden, maar wij zijn we zo gepassioneerd dat we geen concessies doen aan de beveiligingsniveaus. Je vindt alleen CE2-rug bescherming binnen het sport assortiment en ook een CE2-borstprotector in het sportshirt. Protectie dat wordt gedragen in kleding met een drukbestendige basislaag is de veiligste, meest comfortabele en ook praktische manier om je te beschermen. Alle Forcefield protectoren binnen het assortiment zijn uitgevoerd met  DRI-M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal). De Sport-reeks bestaat uit: sportshirt 1 en 2, sportjack 1 en 2, sportbroek 1 en 2, sportbuis 1 en 2.  

Specificaties :

  • Veilige pasvorm ideaal onder motorkleding
  • Lichtgewicht compressiemateriaal met hoge prestaties
  • Isolator CE2 ledematenpantser
  • Isolator 2  passeert alle 4 gebieden van de CE2-test (Ambient, Wet, Hot, Cold)
  • CE2 gelaagde rug en borst protectoren
  • RPT
  • Rits aan de zijkant
  • DRI-M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal)
  • Beschikbare maten: X-Small, Small, Medium, Large, X-Large
  • Artnr. 95864

Forcefield

Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben   uitgevonden, gingen wij stilaan met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we tegendraads gaan en de voordelen van zachte protectie versus harde protectie uit leggen. Maar, na vele jaren zijn we nu ook erkend als de originele zachte protectie  fabrikant die de best presterende en comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. 

Productspecificaties

EAN
5060569700013

Onlangs bekeken

Forcefield Forcefield Sport Shirt LV2 Protectieshirt
ForcefieldForcefield Sport Shirt LV2 Protectieshirt

Veilige pasvorm ideaal onder motorkleding

€179,95€179,95 Incl. btw