Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

15% korting op ALLES in de winkel en online met de code summer2022 | Wij zijn ook op zondag open!15% korting op ALLES in de winkel en online met de code summer2022 | Wij zijn telefonisch even niet bereikbaar!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

15% korting op ALLES in de winkel en online met de code summer2022 | Wij zijn ook op zondag open!15% korting op ALLES in de winkel en online met de code summer2022 | Wij zijn telefonisch even niet bereikbaar!

Forcefield Sport tube LV2 Knie/Elleboog protectie

Productomschrijving
Forcefield Sport tube LV2 Knie/Elleboog protectieDe Forcefield Sport tube LV2 Knie/Elleboog protectie is gemakkelijk te dragen, met bescherming voor de knie (CE2) of de ellebogen (CE2). Dit is een geweldige manier om de ledematen te beschermen tot een hoger niveau dan standaard protectie, en daarnaast ook veel comfortabeler. Een veelzijdig 'do it ...

Forcefield Sport tube LV2 Knie/Elleboog protectie

De Forcefield Sport tube LV2 Knie/Elleboog protectie is gemakkelijk te dragen, met bescherming voor de knie (CE2) of de ellebogen (CE2). Dit is een geweldige manier om de ledematen te beschermen tot een hoger niveau dan standaard protectie, en daarnaast ook veel comfortabeler. Een veelzijdig 'do it all'-product voor alle type motorrijders. De Forcefield Sport tube LV2 Knie/Elleboog protectie is dus ontworpen om het Pro-assortiment met hogere specificaties aan te vullen. Uiterst comfortabel, stijlvol en ademend. Forcefield maakt gebruik van compressie fit technologie. De Forcefield Sport tube LV2 Knie/Elleboog protectie is uitgerust met CE2  protectoren. Net als bij ons Pro-assortiment kan de drager kiezen of hij is uitgerust met Isolator CE1 of CE2  protectie. Dit geeft meer flexibiliteit in termen van prijs en protectie. Bijvoorbeeld, een rijder die overwegend off-road rijdt in warme omstandigheden, kan heel goed voor de CE1 ledematen protector kiezen omdat deze dunner en lichter is en een meer ademend vermogen biedt. De gebruikte stof is een hoogwaardige, ademende basislaag, speciaal ontworpen voor gebruik onder normale motorkleding, of het nu casual, textiel of leer is.

Sport Range

De Sport Range is bovendien geschikt voor alle soorten motorrijders, van forenzen, café racer en retro, sportfiets, tour, adventure tot trial rijden. Dit is dus een protectie tube voor iedereen.Tegen een prijs waarbij sommige andere merken goedkopere protectoren aanbieden, maar wij zijn we zo gepassioneerd dat we geen concessies doen aan de beveiligingsniveaus. Je vindt alleen CE2- bescherming binnen het sport assortiment en ook een CE2 protector in de sporttube. Protectie dat wordt gedragen in kleding met een drukbestendige basislaag is de veiligste, meest comfortabele en ook praktische manier om je te beschermen. Alle Forcefield protectoren binnen het assortiment zijn uitgevoerd met  DRI-M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal). De Sport-reeks bestaat uit: sportshirt 1 en 2, sportjack 1 en 2, sportbroek 1 en 2, sporttube 1 en 2.

Specificaties :

  • Veilige pasvorm ideaal onder motorkleding
  • Lichtgewicht compressiemateriaal met hoge prestaties
  • Isolator CE2 ledematenpantser
  • Isolator 2  passeert alle 4 gebieden van de CE2-test (Ambient, Wet, Hot, Cold)
  • CE2 gelaagde protectoren
  • RPT
  • Rits aan de zijkant
  • DRI-M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal)
  • Beschikbare maten: Small, Medium, Large
  • Art. code: 95866
Forcefield Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben   uitgevonden, gingen wij stilaan met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we tegendraads gaan en de voordelen van zachte protectie versus harde protectie uit leggen. Maar, na vele jaren zijn we nu ook erkend als de originele zachte protectie  fabrikant die de best presterende en comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. Deze zijn gericht op rijders die bescherming willen, maar daarnaast geen harde oncomfortabele protectie willen dragen.  Sommige leidende merken gebruiken Forcefield dus in bestaande kleding, wat de veiligheid en het comfort bevestigd. Forcefield staat al met al voor kwaliteit, protectie en comfort. Klik hier voor al onze Forcefield producten! Staat het product wat u zoekt er niet bij? Bel of mail  ons even, wij kunnen alles van Forcefield leveren.

Onlangs bekeken

ForcefieldForcefield Sport tube LV2 Knie/Elleboog protectie

Veilige pasvorm ideaal onder motorkleding

€59,95 Incl. btw