Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Forcefield Pro Tube XV2 Air Knie/Elleboog Protector

10% sale
Productomschrijving
Forcefield Pro Tube XV2 Air Knie/Elleboog Protector De Forcefield Pro Tube XV2 Air Knie/Elleboog Protector met isolator 2 elleboog- / kniebepantsering. Allemaal nieuw en ook op elk gebied verbeterd. De vernieuwde Pro Tube X-V 2 is een lichtgewicht, ademende elleboog- of kniebeschermer in een huls in buisvorm. De Pro Tube X-V 2 is uitgerust met Iso...

Forcefield Pro Tube XV2 Air Knie/Elleboog Protector

De Forcefield Pro Tube XV2 Air Knie/Elleboog Protector met isolator 2 elleboog- / kniebepantsering. Allemaal nieuw en ook op elk gebied verbeterd. De vernieuwde Pro Tube X-V 2 is een lichtgewicht, ademende elleboog- of kniebeschermer in een huls in buisvorm. De Pro Tube X-V 2 is uitgerust met Isolator 2-pantsering. Dit is een super zachte maar ook sterke constructie met behulp van een hoogwaardige basislaag stof. Het resultaat is  een zeer comfortabel product. Bovendien kun je niet zien dat je het draagt. Nu ook met verhoogde ventilatie op de voorkant en nog zachter aan de achterkant. Het pantser kan bovendien snel en gemakkelijk worden verwijderd, waardoor de buizen kunnen worden gewassen voor langdurige frisheid.

De ultieme beschermende ledemaat buizen zijn gemaakt van DRI-M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal Productcode: FF3124). Leverbaar in de maten: Small, Medium en Large Alle gepantserde kledingproducten worden nu in dezelfde familie ondergebracht met behulp van de ‘Pro’-naam. Technologische vooruitgang in de vervaardiging van pantsers, welke steeds dunner en lichter zijn geworden en bovendien een betere bescherming bieden. Dit in combinatie met synthetische stoffen en productietechnieken, maken van het Forcefield Pro Shirt X-V Lv.2 protectieshirt echt het toppunt van bepantseringstechnologie en sportbescherming.

Specificaties :

 • Nieuwe X-ventilatieopeningen zorgen voor meer luchtstroom
 • Pantserramen' zorgen voor extra ontluchting
 • Lichter, ademend en hoogwaardige basislaag stof
 • Lichter verwijder baar pantser Isolator CE2-pantsering
 • Protector dikte van slechts 12mm CE2
 • Uitneembare dubbele elastische bandjes
 • Repeat Performance Technology (RPT)
 • DRI-M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal
 • Leverbaar in de maten S, M en L
 • Art. code: 95871

Forcefield

Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben   uitgevonden, gingen wij stilaan met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we ook tegendraads gaan en de voordelen van zachte protectie versus harde protectie uit leggen. Maar, na vele jaren zijn we nu erkend als de originele zachte protectie  fabrikant die de best presterende en comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten

Productspecificaties

EAN
5060569702024

Onlangs bekeken

Forcefield Forcefield Pro Tube XV2 Air Knie/Elleboog Protector
ForcefieldForcefield Pro Tube XV2 Air Knie/Elleboog Protector

Nieuwe X-ventilatieopeningen zorgen voor meer luchtstroom

€99,95 Incl. btw