Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bertoni Johnny 01 motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni Johnny 01 motorbril Hierbij toont Bertoni de stijlvolle Oval Round zonnebril, model Johnny 01. De matte zwarte montuur en het verloop rookkleurige glas bieden niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar ook volledige bescherming met 100% UV-bescherming in categorie 3. Met een lensbreedte van 48 mm, lenshoogte van 44 mm en brugbreedte va...

Bertoni Johnny 01 motorbril

Hierbij toont Bertoni de stijlvolle Oval Round zonnebril, model Johnny 01. De matte zwarte montuur en het verloop rookkleurige glas bieden niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar ook volledige bescherming met 100% UV-bescherming in categorie 3.

Met een lensbreedte van 48 mm, lenshoogte van 44 mm en brugbreedte van 20 mm, voldoet deze zonnebril aan zowel mode- als comforteisen. Geschikt voor heren, dames en iedereen die op zoek is naar tijdloze uniseks stijl.

Het montuur is vervaardigd van duurzaam Nylon Mesh, waardoor het niet alleen lichtgewicht is, maar ook een langdurige en moderne look biedt. Upgrade je zomerse look met de Bertoni Oval Round zonnebril, de perfecte mix van stijl en bescherming.

Eigenschappen:

  • Ovale ronde zonnebril van Bertoni
  • Matzwart frame
  • Gradiënt smoke lens
  • 100% UV-bescherming cat. 3.
  • Lensbreedte: 48 mm
  • Lenshoogte: 44 mm
  • Brugbreedte: 20 mm.
  • Geslacht: heren - dames - unisex.
  • Framemateriaal: nylon gaas
  • Andere motorbrillen

Bertoni Eyewear

Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn ook zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motorfiets te rijden. Naast praktische zaken als draagcomfort met een helm op, is er een veel belangrijker rol weggelegd voor de verschillende lenzen die Bertoni in haar ontwerpen toepast. De Bertoni drive lenzen kenmerken zich door de contrastverhogende werking, terwijl ook de felheid van het dominerende blauw in de lucht wordt verzacht. De fotochromatische lenzen hebben de eigenschap van kleur te veranderen afhankelijk van de hoeveelheid lichtinval en de polariserende Bertoni lenzen bieden bovendien extra bescherming tegen hinderlijke schitteringen. Alle Bertoni zonnebrillen ook nog eens zijn gemaakt conform CE normen en bieden 100 procent bescherming

Productspecificaties

EAN
8033706256060

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni Johnny 01 motorbril
BertoniBertoni Johnny 01 motorbril

Ovale ronde zonnebril van Bertoni

€39,00 Incl. btw