Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bertoni AF 196 R antifog motorbril

10% sale
Productomschrijving
Bertoni AF 196 R antifog motorbril De Bertoni AF 196 R antifog motorbril is een vintage motorfietsbril gemaakt van leer, typisch voor de urban/classic motorrijders. De lenzen zijn gemaakt van polycarbonaat, 2,4 mm dik, anti-crash, met CE-, FDA- en dropball-gecertificeerd, 100% UV-bescherming zoals al onze brillen en zonnebrillen. De elastische ban...

Bertoni AF 196 R antifog motorbril

De Bertoni AF 196 R antifog motorbril is een vintage motorfietsbril gemaakt van leer, typisch voor de urban/classic motorrijders. De lenzen zijn gemaakt van polycarbonaat, 2,4 mm dik, anti-crash, met CE-, FDA- en dropball-gecertificeerd, 100% UV-bescherming zoals al onze brillen en zonnebrillen. De elastische band van de Bertoni AF 196 R antifog motorbril is verstelbaar, zodat hij perfect past op alle open faca- en vintage jet-elmets. Originele stijl en kleuren speciaal voor Harley Davidson- en chopper-klanten.

Eigenschappen: 

  • Vintage motorfietsbril voor urban/classic motorrijders
  • Vintage motorbril in zwart leer en oranje stiksels met rooklenzen
  • Frame: zwart versierd met oranje stiksel.
  • Lenzen van polycarbonaat 2,4 mm anti-crash
  • Anti-condens beluchters in de boven en onderkant van de frames
  • Lens: Drop Ball-test gecertificeerd - 100% UV-bescherming.
  • Riem: verstelbaar zodat hij op elke helm past.
  • Gewicht: 35g
  • Bijpassend een  Jethelm

Bertoni Eyewear

Het verblindend licht van de zon en de verblindende reflecties zijn zeer gevaarlijk voor motorrijders en kunnen dus problemen veroorzaken. Om deze reden is een zonnebril van essentieel belang voor alle motorrijders, maar dit is niet de enige reden; Een zonnebril zou synoniem moeten zijn met veiligheid en comfort. De technisch sterke Bertoni brillen met hun veerkracht, lichte materialen, met hun grote grip en comfort, vooral wanneer gedragen onder de helm en met een breed scala aan lenzen, gemaakt voor alle weers-omstandigheden, zijn de ideale keuze voor wie gekozen heeft om motor te rijden.

Onlangs bekeken

Bertoni Bertoni AF 196 R antifog motorbril
BertoniBertoni AF 196 R antifog motorbril

Vintage motorfietsbril voor urban/classic motorrijders

€59,95 Incl. btw