Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Forcefield Elite Borst Protector

10% sale
Productomschrijving
Forcefield Elite Borst Protector De Forcefield Elite Borst Protector is ontworpen voor de activiteiten waarbij de ribben kwetsbaar zijn. CE goedgekeurd en daarnaast verkrijgbaar in 2 maten. De Elite is zacht en comfortabel. Gemaakt van Nitrex Evo, welke de energie absorbeert en verdeeld over de protector. De beschermer is lichtgewicht en bevat RPT...

Forcefield Elite Borst Protector

De Forcefield Elite Borst Protector is ontworpen voor de activiteiten waarbij de ribben kwetsbaar zijn. CE goedgekeurd en daarnaast verkrijgbaar in 2 maten. De Elite is zacht en comfortabel. Gemaakt van Nitrex Evo, welke de energie absorbeert en verdeeld over de protector. De beschermer is lichtgewicht en bevat RPT (Repeat Performance Technology) voor gegarandeerde prestaties zelfs na meerdere valpartijen. De nieuwe CE goedgekeurde Elite Borstbeschermer is speciaal ontworpen om zo dun en flexibel mogelijk te zijn terwijl deze ook het maximale comfort en bescherming biedt voor het borstbeen en de borst.

Dit maakt het mogelijk is om de bescherming gemakkelijk onder een jasje of pak aan te doen. Gemaakt van Forcefield's schokabsorberende technologie NitreEvo®, hierdoor is de Elite zeer buigzaam waardoor het perfect 3D vormt naar de borst voor optimaal comfort. Daarnaast bevat de Forcefield Elite Borst Protector RPT (Herhalingstechnologie), zonder verlies van beschermende prestaties, zelfs na meerdere schokken. Meerdere geventileerde kanalen zorgen voor zeer goede ventilatie terwijl het 4-punts elastische harnas totaal verstelbaar is en ook kan worden verwijderd wanneer nodig.

Specificaties :

 • CE Level 1
 • NitrexEvo® Constructie
 • Warmte geactiveerde lichaamsvorm
 • Low profile slank ontwerp
 • RPT (herhalings technologie)
 • 3D vorming
 • Ademend
 • In hoogte en breedte verstelbaar afneembaar harnas
 • Art. code: 95837
 • Maat naar borstlengte : S/M: 39" - 43"
 • Maat naar bordtlengte : L/XL: 44+"

Forcefield

Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben   uitgevonden, gingen wij stilaan met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we tegendraads gaan en de voordelen van zachte protectie versus harde protectie uit leggen. Maar, na vele jaren zijn we nu erkend als de originele zachte protectie  fabrikant, die de best presterende en comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. Deze zijn gericht op rijders die bescherming willen, maar geen harde oncomfortabele protectie willen dragen. 

Productspecificaties

EAN
5060247824079

Onlangs bekeken

Forcefield Forcefield Elite Borst Protector
ForcefieldForcefield Elite Borst Protector

Meerdere geventileerde kanalen

€99,95 Incl. btw