Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie
Webshop Keurmerk
0

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open! 11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open!

Gratis verzending en retour vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Laagste prijsgarantie

11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open! 11% korting op ALLES in de winkel en online met de code : nazomer2022 | Wij zijn ook op zondag open!

Forcefield Sport Jacket LV2 Protectieshirt

Productomschrijving
Forcefield Sport Jacket LV2 ProtectieshirtHet Forcefield Sport Jacket LV2 Protectieshirt is gemakkelijk te dragen, met bescherming voor de achterkant (CE2),  schouders en ellebogen (CE2). Dit is een geweldige manier om het bovenlichaam te beschermen tot een hoger niveau dan standaard bepantserde jassen, en daarnaast ook veel comfortabeler. Een ve...

Forcefield Sport Jacket LV2 Protectieshirt

Het Forcefield Sport Jacket LV2 Protectieshirt is gemakkelijk te dragen, met bescherming voor de achterkant (CE2),  schouders en ellebogen (CE2). Dit is een geweldige manier om het bovenlichaam te beschermen tot een hoger niveau dan standaard bepantserde jassen, en daarnaast ook veel comfortabeler. Een veelzijdig 'do it all'-product voor alle type motorrijders. Het Forcefield Sport Jacket LV2 Protectieshirt is dus ontworpen om het Pro-assortiment met hogere specificaties aan te vullen. Uiterst comfortabel, stijlvol en ademend. Forcefield maakt gebruik van compressie fit technologie. Het Protectieshirt is uitgerust met CE2 rug- en borst protectoren. Net als bij ons Pro-assortiment kan de drager kiezen of hij is uitgerust met Isolator CE1 of CE2 schouder- en elleboog protectie. Dit geeft meer flexibiliteit in termen van prijs en protectie. Bijvoorbeeld, een rijder die overwegend off-road rijdt in warme omstandigheden, kan heel goed voor de CE1 ledematen protector kiezen omdat deze dunner en lichter is en een meer ademend vermogen biedt. De gebruikte stof is een hoogwaardige, ademende basislaag, speciaal ontworpen voor gebruik onder normale motorkleding, of het nu casual, textiel of leer is.
Sport Range
De Sport Range is bovendien geschikt voor alle soorten motorrijders, van forenzen, café racer en retro, sportfiets, tour, adventure tot trial rijden. Dit is dus een protectieshirt voor iedereen.Tegen een prijs waarbij sommige andere merken goedkopere body protectoren aanbieden, maar wij zijn we zo gepassioneerd dat we geen concessies doen aan de beveiligingsniveaus. Je vindt alleen CE2-rug bescherming binnen het sport assortiment en ook een CE2-borstprotector in het sportshirt. Protectie dat wordt gedragen in kleding met een drukbestendige basislaag is de veiligste, meest comfortabele en ook praktische manier om je te beschermen. Alle Forcefield protectoren binnen het assortiment zijn uitgevoerd met  DRI-M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal). De Sport-reeks bestaat uit: sportshirt 1 en 2, sportjack 1 en 2, sportbroek 1 en 2, sportbuis 1 en 2.  

Specificaties :

  • Veilige pasvorm ideaal onder motorkleding
  • Lichtgewicht compressiemateriaal met hoge prestaties
  • Isolator CE2 ledematenpantser
  • Isolator 2  passeert alle 4 gebieden van de CE2-test (Ambient, Wet, Hot, Cold)
  • CE2 gelaagde rug protectoren
  • RPT
  • Rits aan de zijkant
  • DRI-M-technologie (dynamisch, reactief, intelligent materiaal)
  • Beschikbare maten: X-Small, Small, Medium, Large, X-Large
  • Artnr. 95867
  Forcefield Sinds 1988 heeft Forcefield, in verschillende vermommingen, zachte protectie technologie gepionierd en gefabriceerd. Waar de meeste fabrikanten claimden dat ze protectie hebben   uitgevonden, gingen wij stilaan met onze protectie. Met het vertrouwen dat we op het juiste pad zaten, hebben we na veel investeren de beste protectie ter wereld ontwikkeld. Soms, toen en nu, moeten we tegendraads gaan en de voordelen van zachte protectie versus harde protectie uit leggen. Maar, na vele jaren zijn we nu ook erkend als de originele zachte protectie  fabrikant die de best presterende en comfortabele protectie maakt. De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. Deze zijn gericht op rijders die bescherming willen, maar daarnaast geen harde oncomfortabele protectie willen dragen.  Sommige leidende merken gebruiken Forcefield dus in bestaande kleding, wat de veiligheid en het comfort bevestigd. Forcefield staat al met al voor kwaliteit, protectie en comfort. Klik hier voor al onze Forcefield producten! Staat het product wat u zoekt er niet bij? Bel of mail  ons even, wij kunnen alles van Forcefield leveren.

Onlangs bekeken

ForcefieldForcefield Sport Jacket LV2 Protectieshirt

Veilige pasvorm ideaal onder motorkleding

€149,95€149,95 Incl. btw