Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Held Polarized 92042 Motorbril

10% sale
Held Held Polarized 92042 Motorbril
Productomschrijving
Held Polarized 92042 Motorbril Gepolariseerde motor zonnebril voor heren en dames. De Held Polarized 92042 Motorbril heeft winddicht omhullend ontwerp. Het Frame is onbreekbaar en ook superlicht. Het frame is gemaakt van metaal. Het doorontwikkelde ontwerp beschermt de ogen tegen wind, regen en slecht weer bovendien zorgt het voor een beter zicht....

Held Polarized 92042 Motorbril

Gepolariseerde motor zonnebril voor heren en dames. De Held Polarized 92042 Motorbril heeft winddicht omhullend ontwerp. Het Frame is onbreekbaar en ook superlicht. Het frame is gemaakt van metaal. Het doorontwikkelde ontwerp beschermt de ogen tegen wind, regen en slecht weer bovendien zorgt het voor een beter zicht. De Lenzen zijn van gepolariseerd antireflectiefilter 3 , deze vermindert reflecties van horizontale oppervlakken. De lenzen zorgen ook voor een breed zicht en geven bovendien 100% UV-bescherming De Held Polarized 92042 Motorbril is geschikt voor alle soorten gezichten (smal tot groot) .De Lensbreedte is 65 mm (gebogen winddichte lens) en de Lenshoogte is 44 mm. De motorbril is daarnaast voorzien van ergonomische neuspads deze past zich aan de grootte van de neus aan en is bovendien comfortabel en biedt een uitzonderlijke pasvorm voor elke vorm  gezicht.

Meer Brillen

Eigenschappen :

 • Frame: onbreekbaar superlicht metaal
 • Super lichtgewicht
 • Beschermt de ogen tegen wind, regen en  slecht weer
 • Zorgt ook voor een beter zicht
 • Lenzen: gepolariseerd anti reflectiefilter 3
 • Vermindert reflecties van horizontale oppervlakken.
 • 100% UV-beschermingslens.
 • Formaat: geschikt voor alle soorten gezichten (smal tot groot)
 • Lensbreedte: 65 mm (gebogen winddichte lens)
 • Lenshoogte 44 mm.
 • Ergonomische neuspads: het past zich aan de grootte van de neus aan
 • Comfortabel en biedt een uitzonderlijke pasvorm voor elke vorm  gezicht
 • Art:92042

Wat zijn polariserende glazen?

Een hinderlijk effect van de zon is dat de stralen op zeer veel oppervlakten reflecteren in allerlei ongewenste richtingen. Door deze hinderlijke schittering neemt het zicht in diepte af, wordt de algehele waarneming vervormt en kan deze in extreme gevallen leiden tot een tijdelijke totale verblinding. Het dragen van een polariserende zonnebril kan hiervoor een goede oplossing zijn. Deze gepolariseerde glazen filteren het licht zodat de horizontale schitteringen als gevolg van de felle zon worden weggenomen. De weerkaatsingen komen niet meer op uw netvlies terecht, waardoor u de wereld zonder hinderlijke schitteringen aanschouwt. Naast het wegnemen van de schittering geven gepolariseerde glazen een beter waarneming dan ‘normale’ zonnebrillen van kleuren en contrasten.

Productspecificaties

EAN
4049462875425

Onlangs bekeken

Held Held Polarized 92042 Motorbril
HeldHeld Polarized 92042 Motorbril

Vermindert reflecties van horizontale oppervlakken

€54,95 Incl. btw