Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Putoline Nano Tech 4+ 5W 50 vol synthetische motorolie SALE

Productomschrijving
Putoline Nano Tech 4+ 5W 50 vol synthetische motorolie SALE De Putoline Nano Tech 4+ 5W 50 vol synthetische motorolie SALE is ontwikkeld voor race en wegmotoren met hoge vermogens. Door de additieve blijft de Nano Tech 4+ ook onder zware belasting optimaal smeren. Wij raden de Putoline Nano Tech 4+ 5W 50 vol synthetische motorolie SALE aan voor ho...

Putoline Nano Tech 4+ 5W 50 vol synthetische motorolie SALE

De Putoline Nano Tech 4+ 5W 50 vol synthetische motorolie SALE is ontwikkeld voor race en wegmotoren met hoge vermogens. Door de additieve blijft de Nano Tech 4+ ook onder zware belasting optimaal smeren. Wij raden de Putoline Nano Tech 4+ 5W 50 vol synthetische motorolie SALE aan voor hoogtoerig straat en circuit gebruik. Vol Synthetische olie is dunner. Bij een koude start zal de olie het motorblok sneller smeren wat resulteert in minder slijtage. Vol Synthetische olie heeft voldoende aan een dunne smeerfilm waardoor er minder weerstand optreed, de prestaties toenemen en het brandstofverbruik wordt verlaagd. Vol Synthetische olie is thermisch stabieler. Dit betekent dat de olie langer en beter tegen zware belasting is opgewassen.

Eigenschappen:

  • Vol Synthetische olie is dunner
  • Het motorblok sneller smeren bij koude start
  • Minder slijtage
  • Dunne smeerfilm is voldoende
  • Verbeterde prestaties
  • Lager brandstof verbruik
  • Thermisch stabieler
  • Langer en beter tegen zware belasting opgewassen
  • 1Liter verpakking
  • Andere onderhoudsmiddelen

Putoline

In 1970 is Jan Put de grondlegger en naamgever van Putoline Oil. Het assortiment bestaat in die tijd uit smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen. Maar Jan heeft een passie voor MX en het assortiment wordt al snel uitgebreid met specifieke producten voor MX-motoren. In korte tijd groeit Putoline Oil uit tot een begrip. Begin jaren ’80 gaat Putoline Oil de grens over en zijn de exportactiviteiten een feit. In de jaren daarna wordt de productrange steeds verder uitgebreid en groeit het lijstje exportlanden gestaag. Inmiddels hebben we ’s werelds grootste assortiment motorfietssmeermiddelen en onderhoudsproducten én worden onze producten geëxporteerd naar bijna 40 landen!

Onlangs bekeken

PutolinePutoline Nano Tech 4+ 5W 50 vol synthetische motorolie SALE

Het motorblok sneller smeren bij koude start

€19,95€12,95 Incl. btw