Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! 10% korting op alles!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! 10% korting op alles!

Zandona Soft Active Jacket Pro X8 Bodyprotector

10% sale
Productomschrijving
Zandona Soft Active Jacket Pro X8 Bodyprotector De Zandona Soft Active Jacket Pro X8 Bodyprotector is 100% geproduceerd in Italië. Een Multisport veiligheidsjack samengesteld dmv een rugprotector een borst, armen en ribbenprotector. De Bodyprotector is gemaakt van zeer transpirerend 3D-textiel dat zweet naar buiten afvoert. De protector  bescher...

Zandona Soft Active Jacket Pro X8 Bodyprotector

De Zandona Soft Active Jacket Pro X8 Bodyprotector is 100% geproduceerd in Italië. Een Multisport veiligheidsjack samengesteld dmv een rugprotector een borst, armen en ribbenprotector. De Bodyprotector is gemaakt van zeer transpirerend 3D-textiel dat zweet naar buiten afvoert. De protector  beschermd de rugzone tegen botsingen en biedt daarnaast een goede lendensteun. De externe plaat heeft dus een hexagonale nitril antischokstructuur (Esatech-systeem), speciaal gemaakt om hoge impactenergieën te absorberen.

De interne opvulling is samengesteld uit E.V.C. (Evoluted Viscoelastic Cells), een innovatief waterdicht anti-shockmateriaal met hoge prestaties , gewicht , dikte en  snelheid. Deze opvulling is ook volledig  geperforeerd om transpiratie snel af te voeren van het contactgebied naar buiten. De middelste sluiting heeft bovendien een dubbel elastisch regelsysteem, uitstekend tegen rugklachten en ook zeer comfortabel. De rug beschermer is comfortabel omdat hij de natuurlijke lichaamsvorm volgt. De rug bescherming beschermd dus de wervel kolom op beschermings niveau Level 2  (4,6 kN gemiddeld resultaat) volgens de EN1621-2 / 03. Daarnaast is de protector zeer comfortabel te dragen. Geschikt voor mensen met een lengte vanaf 1,80 meter. Tenslotte is de Zandona Soft Active Jacket Pro X8 Bodyprotector ook zeer scherp geprijsd!

Eigenschappen :

  • 100% geproduceerd in Italie
  • Gemaakt van zeer ademend 3D textiel
  • ESA-Tech -Systeem
  • E.V.C (Evoluted Viscoelastic Cells)
  • Bescherming niveau Level 2(4,6 KN gemiddeld resultaat)
  • Zeer comfortabel
  • Scherp geprijsd
  • Kleur Zwart/grijs/geel
  • Leverbaar in de maten S, M, L , XL , XXL en ook 3XL

Zandona

Zandonà's verhaal begint in 1985, gevestigd in één van de meest belangrijke industriële districten van de wereld, waar het zich specialiseerd in het ontwikkelen van plastic technologieën. In 1997 begon de studie en implementatie van de eerste 'Personal Protection Equipment' (PPE), persoonlijke protectie uitrusting. In 2001 is deze studie afgerond en vanaf dan wordt de protectie ook wereldwijd verspreid. Sinds 2001 is Zandonà een garantie van bekwaamheid en professionaliteit in het implementeren van PPE, dat exclusief ontworpen, gecertificeerd en geproduceerd word in Italië. De ervaring die hierbij verkregen is helpt het bedrijf innovatieve producten, die hoogwaardig zijn in kwaliteit en design, aan te bieden. De samenwerking met raceteams en rijders, externe designers, model makers en technici is de grootste stimulans voor Zandonà om te innoveren en technische aspecten te verbeteren. Het delen van deze ervaring draagt ook bij aan het verbeteren van het onderzoek en ontwikkelings lab, waardoor Zandonà producten dus garant staan voor excellentie in kwaliteit, prestatie, stijl en comfort.

Productspecificaties

EAN
8053259416506

Onlangs bekeken

Zandona Zandona Soft Active Jacket Pro X8 Bodyprotector
ZandonaZandona Soft Active Jacket Pro X8 Bodyprotector

Bescherming niveau Level 2(4,6 KN gemiddeld resultaat)

€239,95 Incl. btw