Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Motogirl Ribbed motorlegging

10% sale
Productomschrijving
Motogirl Ribbed motorlegging De Motogirl Ribbed motorlegging is de perfecte mix van stoer, sportief en vrouwelijk. Voel je één met je motor dankzij het comfortabele, tweede-huidgevoel van deze legging. Met zijn stevige stretchstof biedt hij niet alleen een aansluitende pasvorm, maar ook de nodige veiligheid voor je motorritten. Deze legging is g...

Motogirl Ribbed motorlegging

De Motogirl Ribbed motorlegging is de perfecte mix van stoer, sportief en vrouwelijk. Voel je één met je motor dankzij het comfortabele, tweede-huidgevoel van deze legging. Met zijn stevige stretchstof biedt hij niet alleen een aansluitende pasvorm, maar ook de nodige veiligheid voor je motorritten. Deze legging is geschikt voor verschillende motoren en heeft een skinny-fit met hoge taille om blootstelling te voorkomen, waardoor hij ideaal is voor lente- en zomerritten. Deze motorlegging biedt de ideale combinatie van materiaal, veiligheid en comfort. Dankzij de extra stretchpanelen op de knieën, heb je volledige bewegingsvrijheid. De legging sluit perfect aan op je lichaam, zelfs tijdens onverwachte glijpartijen, en heeft CE-Level 2 knie- en heupprotectoren met een AA-certificering. Daarnaast is de legging praktisch in gebruik, met zakken aan de voorzijde en stevige riemlussen. Voor de beste pasvorm raden we aan om een maat groter te bestellen dan je normale confectiemaat. Dus, rijd in stijl en met vertrouwen met de Motogirl Ribbed motorlegging.

Eigenschappen:

 • Hoog getailleerd met stevige riemlussen voor praktisch gebruik.
 • Volledig gemaakt van Kevlar voor ultieme bescherming.
 • CE Level 2 knie- en heupbescherming om je veilig te houden.
 • Handige zakken aan de voorkant voor kleine benodigdheden.
 • De buitenlaag is gemaakt van slijtvast polyester, terwijl de binnenlaag comfortabel stretcht.
 • Buitenste laag is gemaakt van een geweven polyester, voor een comfortabele stretch pasvorm
 • Polyester buitenlaag is slijtvast, stevig en heeft een goede stretch
 • Binnenste laag is gemaakt van DuPont Kevlar. 
 • CE Level 2 gekeurde kniebescherming
 • CE level 2 gekeurde heupprotectie
 • Accordeon stretch bij de knieen voor extra comfort en een verbeterde pasvorm  
 • Hoog getailleerd, zodat de legging mooi aansluit zowel op en naast de motor
 • Advies is om een maat groter te bestellen dan je eigen confectiemaat
 • Zeer comfortabele pasvorm
 • Stevige riem lussen
 • Zeer praktisch in gebruik
 • Mooi in cobinatie met de  Modeka Kalea motorjas

Motogirl

Bij Motogirl staat de veiligheid van onze klanten voorop, kort daarna gevolgd door het ontwerp en de pasvorm van onze kleding. Alle motorkleding valt nu onder de categorie “ Persoonlijke Beschermingsmiddelen ” (PBM). Fabrikanten die PBM's verkopen in Groot-Brittannië en Europa kunnen alleen PBM's verkopen als er  een onderzoek is uitgevoerd en een certificering is afgegeven. Kledingstukken moeten voldoen aan de technische specificatie voor beschermende kleding voor motorrijders en voldoen aan de fundamentele gezondheids- en veiligheidseisen van de PBM-verordening 2016/425.  MOTOGIRL-producten voldoen aan de relevante geharmoniseerde wetgeving van de Unie: Verordening (EU) 2016/425 en Verordening persoonlijke beschermingsmiddelen 2016/425 (zoals behouden in de Britse wetgeving en gewijzigd) Er worden drie (3) hoofdtests op kledingstukken uitgevoerd. Op basis van de resultaten wordt aan het kledingstuk een klasse (AAA,AA,A,B of C) toegekend en wordt een certificaat afgegeven ( Impact-slijtvastheid - Naadsterkte -  Scheursterkte  ) Er worden tijdens het testen nog veel meer tests uitgevoerd en afhankelijk van het kledingstuk kunnen aanvullende tests nodig zijn. Leertests omvatten bijvoorbeeld; Bepaling van pH, chroom (VI), detectie van AZO-  kleurstoffen  in kleurstoffen enz. 

Productspecificaties

EAN
5060675105726

Onlangs bekeken

Motogirl Motogirl Ribbed motorlegging
MotogirlMotogirl Ribbed motorlegging

Vrouwelijke motorlegging met uitstekende veiligheid! In veel maten beschikbaar!

€199,95 Incl. btw